Praktijkruimte is op de 1e verdieping. Is dat voor u een probleem? Neem dan contact op voor een alternatief.

Home Events - Reikipraktijk Betuwe in Tiel Cursus Schumann Resonantie en de kracht van jouw Hart (locatie LifeJoy)

Cursus Schumann Resonantie en de kracht van jouw Hart (locatie LifeJoy)

Op zondag 15 en zondag 22 oktober ben je van harte welkom bij de tweedaagse Cursus Schumann Resonantie en de kracht van jouw Hart.
De Schumann Resonantie is de hartslag van onze Aarde; het elektromagnetisch veld van onze planeet. Wist je dat jouw Hart ook een sterk veld van frequenties uitzendt? En dat het haar eigen brein heeft? Hierdoor is het in staat te leren, te onthouden en eigen beslissingen te nemen. Jouw hart is een bron van intuïtie, diepe wijsheid en geheugen.

In deze cursus staan de Schumann Resonantie en jouw Hartkracht centraal. We gaan ons bewust verbinden met de zuivere frequenties van de Schumann Resonantie en met onze eigen Hartkracht. We gaan onderzoeken wat het Hart kan betekenen en ervaren hoe we de connectie met onze diepe, innerlijke, oorspronkelijke wijsheid kunnen activeren. Dat doen we in verbinding met de Schumann Resonantie, het veld van onze Aarde en vanuit het veld dat we die dagen gezamenlijk creëren.

Met Hart en ziel aan de slag

Naast het uitwisselen van kennis en informatie ga je actief, met hart en ziel, aan de slag. Met eenvoudige, praktische oefeningen die je gemakkelijk zelf kunt doen, leer je hoe je de Schumann Resonantie kunt integreren in je dagelijks leven. Ook leer je hoe je je kunt verbinden met jouw eigen-wijsheid en intuitie en hoe je beter je hart kunt volgen op jouw pad.
Je ontdekt wat de Schumann Resonantie voor jou kan doen en hoe je deze energie door je lichaam kunt laten stromen. Hiermee creëer je rust, ontspanning en (meer) evenwicht voor jezelf. Ook kun je inzicht krijgen in belemmeringen en transformatie in gang zetten.

Mini-consult voor jou

Ter ondersteuning van jouw proces en in combinatie met deze tweedaagse cursus, bied ik een biotenser mini-consult aan. Een biotenser is een energetisch meetinstrument. Hiermee kunnen bijvoorbeeld blokkades of mogelijke verstoringen in jouw energetisch veld (chakra’s of organen) worden gemeten. Vervolgens kun je zelf met dit inzicht aan de slag en het transformeren, als die wens er is. Meer informatie hierover ontvang je bij aanmelding.

Wijsheid van alle deelnemers

Ik werk met de Schumann Resonantie in kleine groepen waarbij onderlinge verbinding, persoonlijk inzicht en gezamenlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Individuele wijsheid en de wijsheid van de groep zijn essentieel in bewustwording. Verdieping in jouw innerlijke reis wordt gedragen en geïnspireerd door en vanuit alle deelnemers van de Schumann cursus waar jij op dat moment aan deelneemt. Persoonlijke inzichten, processen, woorden en emoties krijgen ruimte als dat verlangen er is op dat moment.

Zin om je Hart te volgen? Meld je dan snel aan!

Aanmelden via: bewustinverbinding@proton.me
Na aanmelding ontvang je meer praktische informatie over de cursus en het mini-consult.

Data: zondag 15 oktober van 10.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
en zondag 22 oktober van 13.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur).

Vergoeding: € 85,00 (exclusief mini-consult)
€ 95,00 (inclusief mini-consult).

Meer info: Karin-Stuut/schumann-resonantie/

Locatie: LifeJoy in Tiel, Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ in Tiel  (via Hoofdingang, lounge op de 1e etage)
Parkeren: aan de zijkant van het gebouw of ertegenover bij de leegstaande garage

Meer informatie: www.lifejoy.nl

Graag tot dan! Karin

“Your visions will become clear only when you can look into your own heart.” Carl Jung.

Datum

22 okt 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

€85,00

Meer informatie

Meer Lezen

Locatie

LifeJoy Stichting - Hoofdingang
LifeJoy Stichting - Hoofdingang
HOOFDINGANG (Glazen torentje) Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel

Organisator

Karin Stuut
Karin Stuut
Telefoon
+31614046232
Email
kstuut@hotmail.com
Website
https://www.lifejoy.nl/karin-stuut/

Geef een reactie