Praktijkruimte is op de 1e verdieping. Is dat voor u een probleem? Neem dan contact op voor een alternatief.

Home Events Cursussen Reiki 1 cursus
Krant-Reikilogo_dreamstimefree_25289350

Reiki 1 cursus

Reiki 1 cursus in Tiel

Reiki 1 cursus gegeven door Wilma van der Wielen (en mogelijk met nog een andere Reikimaster of stage voor een aankomende Reiki Master).
In deze Reiki 1 cursus leer je de Reiki-energie toe te passen en wordt ervaren als een stap naar bewuster leven. Het aanraken van b.v. pijnlijke plekken kan al verlichting geven. De Reiki-energie wordt toegepast d.m.v. handoplegging,

Tijdens de cursus wordt vooral geoefend hoe je de Reiki-energie toepast, je ontvangt vier persoonlijke afstemmingen op de energie en na afloop ontvangen de cursisten een certificaat en een naslagwerk met daarin o.a. de historie en alle toepassingen die tijdens deze dag worden geoefend en besproken.
Omdat ik in kleine groepen werk, kan de cursus in één dag worden gegeven en is er genoeg ruimte voor aandacht en gelegenheden vragen te stellen.

Ook wordt er een terugkomavond of –middag afgesproken. Deze is gratis om de ervaringen uit te wisselen en eventuele vragen te stellen.

Heb je interesse… en wil je je opgeven, of heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Wilma tel.: 06-51977965. Meer informatie kun je lezen op deze website.

Locatie : Dorpsstraat oost 55, 4003 EZ Tiel
Prijs: € 170,-

Wegens de RIVM maatregels zijn er aanpassingen i.v.m. hygiëne en mondmaskers doorgevoerd. Mondmaskers worden door mij geleverd.
Op dit moment is de grootte van de groep gereduceerd naar max. 2 cursisten.

Datum

28 sep 2021
Expired!

Tijd

09:30 - 17:00

Kosten

€170,00
Reikipraktijk Betuwe

Locatie

Reikipraktijk Betuwe
Dorpsstraat oost 55, 4003 EZ Tiel
Categorie
Wilma van der Wielen

Organisator

Wilma van der Wielen
Telefoon
+31651977965
Email
wilma@reikipraktijkbetuwe.nl