Praktijkruimte is op de 1e verdieping. Is dat voor u een probleem? Neem dan contact op voor een alternatief.

Home Events - Reikipraktijk Betuwe in Tiel Cursussen Reiki 2 cursus – de verdieping **VOL**

Reiki 2 cursus – de verdieping **VOL**

Reiki 2 cursus in Tiel

Reiki 2 cursus gegeven door Wilma van der Wielen (en mogelijk met nog een andere Reikimaster of stage voor een aankomende Reiki Master). Deze cursus kan gevolgd worden door iedereen die al Reiki 1 heeft gevolgd bij mij of een andere Reiki Master.

Deze graad weer meer verbinding en verdieping met de Reiki energie en wordt ervaren als weer een stap verder naar een bewuster leven.

In deze Reiki 2 cursus leer je 3 Japanse Reiki symbolen te tekenen en uit te spreken. Hiermee kun je een afstandsbehandeling (op fysiek, mentaal en emotioneel niveau) uitvoeren. Ook worden de diverse toepassingen besproken en geleerd w.o. een korte mentale behandeling met hands-on methode.

Tijdens de cursus wordt ‘s-ochtends de symbolen geoefend met tekenen en uitspreken daarna wordt er geoefend hoe je de Reiki-energie toepast, je ontvangt één persoonlijke afstemming op de energie en na afloop ontvangen de cursisten een certificaat en een naslagwerk met daarin alle toepassingen en wetenswaardigheden die tijdens deze dag worden geoefend en besproken.
Omdat ik in kleine groepen werk (ook 1-op-1), kan de cursus in één dag worden gegeven en is er genoeg ruimte voor aandacht en gelegenheden vragen te stellen.

Ook wordt er een gratis terugkomavond, -ochtend of –middag afgesproken. Deze is om de ervaringen uit te wisselen en eventuele vragen te stellen.

Heb je interesse… en wil je je opgeven, of heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Wilma tel./WhatsApp: +31651977965

Meer informatie kun je lezen op deze website.

Vooropleiding: Reiki 1 graad (minimaal 3 maanden geleden) Heb je de Reiki 1 elders gevolgd, graag je certificaat en lesmap meenemen.
Locatie : Dorpsstraat oost 55, 4003 EZ Tiel
Prijs: € 170,-

 

Ja, ik wil me ook voor een Reiki cursus op een andere datum opgeven en samen met jou een datum plannen!

Houd de SHIFT-toets vast om meerdere dagen aan te kunnen klikken
U kunt hier ook data aangeven welke voor u beschikbaar zijn. We kunnen dan samen plannen op welke dag we beide beschikbaar zijn en de cursus kunnen vastleggen.

Datum

18 jul 2023
Verlopen!

Tijd

09:30 - 16:30

Kosten

€170,00

Labels

Reiki 2 cursus in Tiel

Locatie

Reikipraktijk Betuwe
Reikipraktijk Betuwe
Dorpsstraat oost 55, 4003 EZ Tiel
Categorie

Organisator

Wilma van der Wielen
Wilma van der Wielen
Telefoon
+31651977965
Email
wilma@reikipraktijkbetuwe.nl

Mede-organisator

Anneke Kastelein
Anneke Kastelein

Anneke is Reiki Master en Kristalmaster