Praktijkruimte is op de 1e verdieping. Is dat voor u een probleem? Neem dan contact op voor een alternatief.

Reiki cursussen in Tiel

Ben je zo enthousiast geworden over de Reiki-energie die je ontvangen hebt, of ben je geïnteresseerd in het werken met deze energie, dan kun je zelf ook Reiki-behandelaar worden. Denk maar eens dat je jezelf kan behandelen zo vaak je maar wilt. Of bij kinderen die b.v. buikkrampen hebben of moeilijk in slaap kunnen komen. 

En… Als je anderen behandelt gaat de Reiki-energie door je eigen lichaam heen waarmee je jezelf ook een behandeling geeft. Twee vliegen in één klap dus.

Reiki-cursus_PIXABAY-notebook-2337556

Tijdens een gesprek met een thuiszorgmedewerker vernam ik dat ook in de persoonlijke verzorging soms zalfjes beter werken
die aangebracht zijn door mensen die Reiki zijn. De intentie mensen te helpen laat ook de Reiki-energie automatisch stromen (via handen of ogen), je wordt immers Reiki bij de Reiki 1 cursus.

Om Reiki te leren kun je starten met de Reiki-1 cursus.

Tijdens deze dagen krijg je, afhankelijk van welke graad, 1 of 4 afstemmingen.
Na de cursussen worden altijd terugkom-momenten afgesproken om elkaar nog eens te spreken, vragen te stellen en andere onderwerpen die op dat moment spelen bij de cursist.

Als cursisten tussendoor vragen of opmerkingen hebben kunnen ze altijd een WhatApp of email sturen, dan kan ik op mijn tijd reageren.

Ben je dan zo enthousiast geworden en wil je doorgaan, dan kun je de vervolg cursus gaan volgen.
Er zijn 3 graden, Reiki-1, Reiki-2 en Reiki 3, waarvan graad 3 is onderverdeeld in 3a en 3b.

De cursussen kunnen gegeven worden op het diverse behandellocaties of bij mij thuis.