Praktijkruimte is op de 1e verdieping. Is dat voor u een probleem? Neem dan contact op voor een alternatief.

Soul Body Fusion -diensten bij reikipraktijk betuwe

Lekker in je vel zitten door Soul Body Fusion®

“Kun je je voorstellen hoe het voelt als je lichaam volledig en volkomen in overeenstemming is met je bewustzijn, met het oneindig potentieel van je wezen en met de Liefde die we zijn?

Soul Body Fusion® is een prachtige methode. Het is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt; een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent.

Je nodigt letterlijk je ziel uit om de verbinding met je lichaam optimaal te maken.

 

Voordelen
SBF

  • Lekker in je vel zitten
  • Balans in het lichaam en leven
  • Met de voeten stevig op de grond staan
  • Werkt heel goed voor HSPers

Wilma is een Gecertificeerde SBF® Practitioner

Bij de meesten van ons zijn, als gevolg van trauma’s, misbruik, verdriet en teleurstellingen, lichaam en ziel niet goed op elkaar afgestemd, wat de ontplooiing van ons volledig potentieel belemmert. Vaak beneemt dit ons het zicht op een meer volledige perceptie van onszelf en van de wereld om ons heen.

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van het allerbeste van jezelf, je energielichaam, het lichtwezen dat je bent. Je kan meer en meer bezieling brengen, in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, van binnen uit naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde….”

Hoe gaat een sessie

Allereerst beginnen we met een korte visualisatie met verbinding naar aarde en kosmos.
Daarna volgt er een hart-activatie. Door deze voorbereidingen komt de ontvanger in een ander niveau van bewustzijn zonder “van de wereld” te zijn. Dan volgen er 2 sessies van ca. 15 minuten met daartussen een pauze, in totaal met gesprek erbij ongeveer 60 minuten.
Tijdens de sessie faciliteer ik een energieveld rondom de ontvanger waarin de ontvanger letterlijk zijn/haar stralende licht van de ziel uitnodigt in het lichaam. 

Naderhand bespreken we nog de ervaringen.

Jonette Crowley creëerde de Soul Body Fusion® techniek; een vaardigheid, waarbij je de connectie met je complete wezen activeert en je het proces van heel-worden en healing kan ervaren.
Ze is een internationaal gerespecteerd spiritueel teacher en oprichtster van het Center for Creative Consciousness, een organisatie die zich wijdt aan spirituele bewustzijnsontwikkeling, het ontwaken van het bewustzijn. Jonette is een onderzoekster en ontdekker—zowel in de innerlijke werelden als met haar reizen rond de wereld. Ze is een moderne mystica, met de gave van helderziendheid, healing, en de unieke capaciteit om energieën vast te houden waardoor anderen hun spirituele waarheden kunnen ervaren.
Bron: soulbodyfusion.nl

Ervaring van een Soul Body Fusion (SBF) sessie:

Mevrouw A. uit Tiel:
Tijdens een ontzettend drukke periode ben ik bij Wilma geweest voor Soul Body Fusion. Ik had er nog nooit van gehoord en wist niet zo heel goed wat ik moest verwachten, maar ik heb het gewoon over me heen laten komen. Met een hoofd dat zo vol zat met van alles en nog wat had ik sowieso geen ruimte om daar over na te denken. Het hoefde ook niet gelukkig.

Wilma legde kort uit wat ze ging doen en nadat ik lekker was gaan zitten bouwde ze een energieveld op en sprak ze rustig over wat ze aan het doen was. Ik kreeg heel sterk mee dat deze sessie iets was wat ik mezelf mocht gunnen en heb me eraan overgegeven.
Onder aanwijzingen en hulpvragen van Wilma kon ik even de wereld loslaten en diep bij mezelf naar binnen gaan. In alle veiligheid, want zoals ze me had verteld, was ik verbonden met het universum en kon me niets gebeuren. Het is moeilijk uit te leggen wat ik voelde en wat ik ervaren en gezien heb. Maar de rust en sereniteit (die ik ook heel hard nodig had), het vanzelfsprekende, het gevoel van balans en oneindigheid zijn me nog heel lang bijgebleven.

Ook door een ‘trucje’ van Wilma, kan ik nog steeds vrij gemakkelijk bij datzelfde gevoel komen, al gaat dat niet meer zo diep na ruim 6 maanden. Tijdens de sessie was ik vrij ‘ver weg’ en heeft Wilma me letterlijk en figuurlijk opgevangen. Het is me maar zelden overkomen dat ik mezelf zo los kon laten en dat heeft absoluut te maken met de zekerheid en veiligheid die ik bij Wilma heb ervaren. Dank Wilma!